Kako radi Fliper?

 1. Početna
 2. Kako radi Fliper?
Freelancers

Ko koristi Fliper.ba?

Naš sistem obavještavanja o poslovima će vas informirati tome kada novi poslovi i projekti koji odgovaraju vašim vještinama i stručnosti postanu dostupni.

Na platformi Fliper.ba učestvuju četiri glavne skupine korisnika: poslodavci, nezaposlene osobe koje traže posao, osobe koje nude svoje usluge i korisnici. Svaka od ovih skupina ima svoje prednosti i benefite na platformi:

 • Poslodavci

  Poslodavci mogu lako pronaći kvalificirane radnike koji odgovaraju njihovim potrebama i zahtjevima. Mogu pregledati profile nezaposlenih ljudi, vidjeti njihove kvalifikacije i kontaktirati ih za daljnje razgovore. To im štedi vrijeme i novac u postupku traženja i zapošljavanja radnika.

 • Nezaposlene osobe

  Nezaposlene osobe mogu koristiti platformu kako bi se predstavili potencijalnim poslodavcima i prikazali svoje vještine i kvalifikacije. Mogu pregledati poslove koji su dostupni i kontaktirati poslodavce za daljnje razgovore. Ova platforma im omogućava da brzo i lako pronađu posao i započnu svoju karijeru.

 • Fliperi

  Osobe koje nude svoje usluge, poput mehaničara, stolara i drugih zanatlija, mogu koristiti platformu kako bi privukli klijente i proširili svoje poslovanje. Mogu stvoriti profil, prikazati svoje usluge i komunicirati s potencijalnim klijentima putem platforme. To im omogućuje da lako pronađu nove klijente i prošire svoj posao.

 • Korisnici

  Osobe koje u datom trenutku imaju potrebu za određenim uslugama npr. električara, prevoza namještaja, automehaničara, dizajnera, programera, kozmetičara itd.

Working

Kako objaviti posao?

Počnite danas - Počnite pametnije

Birajte između beskrajnih mogućnosti
Uradite bilo šta, tačno kako želite. Pretvorite tu iskru ideje u stvarnost.

 • 1. Objavite posao

  Jednostavno objavite projekat ili posao za ono što Vam je potrebno da bude izvršeno i ćete primiti konkurentne ponude od Flipera.

 • 2. Izaberite odgovarajućeg ponuđača

  Pregledajte Fliper profile. Razgovarajte u realnom vremenu. Uporedite ponude i izaberite najbolji. Nagradite svoj projekat i vaš Fliper počinje s radom.

 • 3. Platite kako ste se dogovorili

  Izvršite plaćanje kada se završi ili kako ste se dogovorili sa Fliperom i obje strane će biti 100% zadovoljne.

 • 4. Kontrolišite situaciju

  Budite u kontaktu

  Koristite naše alate za saradnju za efikasan rad sa vašim Fliperom. Dijelite fajlove, razgovarajte u realnom vremenu, razmjenjujte fotografije, informacije i kontakte, pratite napredak i još mnogo toga.

 • 5. Razgovor uživo

  Možete razgovarati uživo sa svojim Fliperom da postavljate pitanja, dijelite povratne informacije i dobijate stalna ažuriranja o napretku svog rada. Ili jednostavno komunicirajte putem telefona.

Working

Kako dobiti posao?

Postani Fliper

Budite u toku sa Fliper.ba platformom i ostanite u kontaktu sa svojim klijentima.

 • 1. Kompletirajte svoj profil

  Odaberite svoje vještine i stručnost. Otpremite fotografiju profesionalnog profila. Prođite kroz kontrolnu listu centra za verifikaciju.

 • 2. Odaberite poslove koji Vam odgovaraju

  Imamo posao za sve vještine i apsolutno sve osobe. Maksimizirajte svoje mogućnosti za posao optimizacijom svojih filtera. Sačuvajte pretragu i budite obaviješteni kada relevantni poslovi budu dostupni.

 • 3. Dajte najbolju ponudu

  Istaknite svoju najbolje mogućnosti i prednosti, ponudite najbolju moguću ponudu. Pročitajte projekat i opis posla i dajte do znanja klijentima da razumijete njihov sadržaj. Reci im zašto si ti najbolja osoba za ovaj posao. Slanje nove ponude za svaki posao je efikasnije od korištenja istog!

 • 4. Budite nagrađeni za svoj rad

  Započnite posao kada vas poslodavac angažira. Izvršite posao kvalitetno i zaradite dogovoreni iznos. Ne zaboravite da vam poslodavac ostavi dobre recenzije, trebat će vam za naredni posao!

Working